|

Tanker patlamasında ölü sayısı 4'e yükseldi

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde devrilen LPG yüklü tankerin patlaması sonucu meydana gelen olayda hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi. Yaralı 61 kişinin tedavisi ise sürüyor.

Aa
00:00 - 23/07/2014 Çarşamba
Güncelleme: 12:18 - 23/07/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Tanker patlamasında ölü sayısı 4'e yükseldi
Tanker patlamasında ölü sayısı 4'e yükseldi

Vali Mustafa Cahit Kıraç, Diyarbakır- Bingöl karayolunun 90'ncı kilometresinde önceki gün LPG yüklü tankerin devrilmesi sonucu meydana gelen patlama sırasında yoldan geçen 2 yolcu otobüsü ve bir otomobilin alev alması sonucu 65 kişinin yaralandığını anımsattı.

Dün yaralılardan Fikri Tertip'in Diyarbakır'da, Aslan Doğan'ın ise Kocaeli Derince Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybettiğini ifade eden Kıraç, bu sabah da Dicle Üniversitesi (DÜ) Yanık Ünitesinde tedavisi süren Önder Ubiç (30) ve Ferman Erdem'in (44) yaşamını yitirdiğini söyledi.

Kıraç, patlamada ölenlerin sayısının 4'e yükseldiğini, 61 yaralanın tedavisinin ise sürdüğünü, Diyarbakır'da tedavi gören 33 yaralıdan 2'sinin ambulans uçakla Elazığ ve Mersin'e sevk edildiğini kaydetti.

Öte yandan, DÜ Yanık Ünitesinde hayatını kaybeden 2 kişinin otopsi işleminin ardından memleketlerine gönderileceği öğrenildi.

10 yıl önce