|

Kasa hırsızları boğaz köprüsünde yakalandı

Ümraniye'de bir evden çaldıkları para kasasıyla kaçan ve kısa bir süre sonra Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.

Aa
00:00 - 28/08/2014 Perşembe
Güncelleme: 11:20 - 28/08/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Kasa hırsızları boğaz köprüsünde yakalandı
Kasa hırsızları boğaz köprüsünde yakalandı

Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, iki gün önce Ümraniye'de gerçekleşen evden hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlattı. Olayın yaşandığı sokaktaki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, hırsızlık şebekesinin, kapısını kırarak girdikleri evden çaldıkları para kasasını halıya sararak yükledikleri otomobilin plakasını buldu.

Bölgedeki MOBESE görüntülerini inceleyen güven timleri, plakasını tespit ettikleri otomobilin E5 Karayolu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametinde seyir halinde olduğunu belirledi.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde trafiği daraltan ekipler, soygundan 45 dakika sonra şüphelilerin içerisinde olduğu otomobile operasyon düzenledi. Baskında A.A. (20), A.B. (37) ve N.A (15) gözaltına alındı.

Olay Yeri İnceleme ve Tespit Şube Müdürlüğü'nün otomobilde yaptığı aramada, şüphelilerin halıya sararak çaldığı ve içerisinde 100 bin lira değerinde ziynet eşyası bulunan para kasası, hırsızlık amacıyla kullanılan düz ve yıldız tornavida, uç kısmı özel sivriltilmiş T tornavida, İngiliz anahtarı ve 2 adet kapı açmaya yarayan plastik PVC ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

10 yıl önce