|

Tekirdağ'da üç ilçede eğitime kar engeli

Tekirdağ'da olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde okullar yarın (11 Ocak Perşembe) tatil edildi. Valilikten yapılan açıklamada, Süleymanpaşa'da tüm okullarda, Şarköy ve Malkara'da ise taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için eğitime ara verildiği bildirildi.

22:12 - 10/01/2024 Çarşamba
Güncelleme: 22:15 - 10/01/2024 Çarşamba
AA
Foto: Arşiv
Foto: Arşiv

Tekirdağ Valiliğinden yapılan açıklamada, meteoroloji raporları doğrultusunda, olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde yarın eğitime ara verileceği belirtildi.

Süleymanpaşa, Şarköy ve Malkara...

Açıklamada,
"Süleymanpaşa ilçemizdeki resmi ve özel tüm okullarımızda ve özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerimizde 11 Ocak Perşembe günü 1 gün süreyle, Şarköy ve Malkara ilçelerimizde 11 Ocak Perşembe günü taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz için 1 gün süreyle eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Süleymanpaşa ilçesinde engelli ve hamile kamu personelleri 1 gün idari izinli sayılacak."
ifadesi kullanıldı.

Dün de bazı ilçelerde okullar tatil edilmişti

Öte yandan Tekirdağ'da geride kalan gün de okullar tatil edilmişti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Süleymanpaşa, Malkara, Muratlı, Ergene ve Hayrabolu ilçelerimizde 10 Ocak Çarşamba günü resmi ve özel tüm okullarımızda 1 gün süre ile Şarköy ilçemizde 10 Ocak Çarşamba günü taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz için 1 gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmiştir" ifadeleri kullanılmıştı.




#Tekirdağ
#Şarköy
#Malkara
#Süleymanpaşa
4 ay önce