|

YDS giriş belgeri erişime açıldı

7 Eylül''de yapılacak YDS sınavı için giriş belgeleri ÖSYM tarafından erişime açıldı. Başvuran adaylara Sınava Giriş Belgesi gönderilmeyecek. Adaylar giriş belgelerini internetten çıktı olarak alacak.

.
00:00 - 29/08/2014 Cuma
Güncelleme: 23:22 - 28/08/2014 Perşembe
Yeni Şafak
YDS giriş belgeri erişime açıldı
YDS giriş belgeri erişime açıldı

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) giriş belgeleri erişime açıldı. ÖSYM''den yapılan açıklamaya göre, 7 Eylül''de yapılacak YDS''ye başvuran adayların, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı. Adaylara Sınava Giriş Belgesi gönderilmeyecek. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren giriş belgesini, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ÖSYM''nin https://ais.osym.gov.tr adresinden edinecek. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunacak.

BELGESİZ ALINMAYACAK

Adayların, yazıcıdan dökümünü edinirken belgede fotoğraflarının görünür olmasına özen göstermesi, belgelerinin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınav günü yanlarında bulundurması gerekiyor. Giriş belgesini yanında bulundurmayanlar sınava alınmayacak.

10 yıl önce