|

Apple ve Samsung'da kavisli saat yarışı

Teknoloji devleri arasındaki kavisli saat savaşı sürüyor. Apple'ın yeni modelinden sonra, Güney Koreli Samsung da yeni akıllı saat modelini tanıttı.

.
00:00 - 28/08/2014 Perşembe
Güncelleme: 14:47 - 28/08/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Apple ve Samsung'da kavisli saat yarışı
Apple ve Samsung'da kavisli saat yarışı

Samsung, 2''inci nesil akıllı saat modelini teknoloji severlerin beğenisine sundu. 'Gear S'' isimli akıllı saatini tanıtan Samsung, bir süredir giyilebilir teknoloji alanındaki yatırımlarına hız vermişti.

Piyasadaki diğer akıllı saat modellerine kıyasla yeni özelliklere sahip olan Gear S, sim kart girişine izin vermesinden dolayı telefon olarak kullanılabiliyor.

2 inçlik bir ekrana sahip olan Gear S, aynı zamanda 3G özelliğine de sahip. Şirket tarafında henüz fiyatı açıklanmayan Gear S, Ekim ayında piyasaya sürülecek.

EN BÜYÜK RAKİBİ YİNE APPLE

Apple''a yakın kaynaklardan gelen haberlere göre, ABD merkezli teknoloji devi, ''iWatch'' adını alması beklenen akıllı saatini Eylül ayında tanıtmayı hedefliyor.

Tanıtımın ardından en kısa sürede piyasaya sürülmesi beklenen iWatch'un Gear S''in en büyük rakibi olacağı düşünülüyor.

Önümüzdeki aylarda akıllı telefondaki rekabeti aratmayacak bir mücadeleye girmesi beklenen iWatch ve Gear S''in, aralarındaki fiyat farkının ne kadar olacağı ise, şimdiden merak konusu oldu.

10 yıl önce